WEB OFICIAL - HOTEL CAN JOAN CAPÓ
  •     AL COR DE MALLORCA
  •     EXCEL·LENT EN "TRIP ADVISOR"
  •     ESMORZAR PERSONALITZAT
  •     WIFI GRATIS A TOT L'HOTEL

LA NOSTRA FILOSOFIA

Sé el nostre hoste en Hotel Can Joan Capó!

Durant cinc anys treballem amb molt afecte per transformar una antiga casa mallorquina en un hotel de quatre estels amb deu habitacions: l'hotel Ca Joan Va capar. Som Noelia i Miquel i des que obrim les portes del nostre romàntic hotel boutique, som feliços donant-li la benvinguda i atenent dels nostres hostes.

Cada habitació compta amb mobles dissenyats i elaborats per nosaltres. Miquel va utilitzar fusta d'alzina i ferro forjat per crear els llits, taules, cadires, armaris, còmodes, etc. La combinació d'aquest mobiliari, de disseny únic, amb altres peces antigues i modernes, aconsegueix que cadascuna d'aquestes deu habitacions tingui un estil i un caràcter propi.

Per tot l'hotel hi ha peces d'art i mobiliari creat per Miquel. La regió de Sineu és famosa precisament per comptar amb els grans soldadores, una passió i un saber fer que delecta als nostres hostes quan trepitgen l'hotel.

El més important per a nosaltres és el confort i la felicitat dels nostres hostes. Per això ens agrada personalitzar els nostres serveis: Què és el que esperem nosaltres d'un hotel? Com ens agrada que ens tractin? Des del primer dia aquestes són les preguntes que han guiat la nostra forma de treballar. Estem desitjant fer-li sentir com a casa!

EL NOSTRE ESMORZAR


El desdejuni és el menjar més important del dia, o almenys és el que diuen. Per a nosaltres és, sens dubte, la més especial

Més informació

OFERTES PER A CICLISTES


¡Recorrer Mallorca en bicicleta es genial! Ofrecemos descuentos especiales y paquetes para ciclistas.

Consulta les ofertes aquí

TRIPADVISOR


Gens millor que llegir les experiències d'altres viatgers per estar segur que el nostre hotel és el que cerques.

TripAdvisor

Llegir experiències